Sakarias NettJournal

iBook i Amsterdam

Vel, overskriften sier det meste. Boka er i Amsterdam :P De fleste synes det vel blir litt mye mas om ibook og den progress fra Kina, så jeg har tenkt til bare å ta skjermdump av fremdriften her etter, og overskrive bildet hver gang det skjer noe nytt. iBook sending Imorgen kommer mulighens fruen hjem også, det var iallfall siste beskjed jeg fikk at fredag var dagen hun kom hjem, det kan forandre seg. Men hun må være på Rimi lørdag morgen 0800, så jeg antar at hun kommer løpet av fredagen. Så det betyr at jeg må bruke dagen i dag på å rydde litt. Forstår ikke hvordan jeg har klart å rote, jeg har jo så å si bare sovet. Sist jeg spiste noe her hjemme var på søndag og i dag er det torsdag, det er 4 dager jeg ikke har spist (har spist på jobb da). Men men, jeg får vel igrunn begynne straks.

Følg med på Twitter for oppdateringer på nye posteringer.