Sakarias NettJournal

Den som sover synder ikke...

...men hva med meg som ikke fikk sove i natt? Jeg sovnet rundt 4 tiden i natt (faen at det skal være så vanskelig å få sove når min bedre halvdel ikke er i senga), og stå opp igjen litt over 7. Rimlig fornøyd med meg selv. Kommer til å bli kake utover dagen og sovne på sofaen da jeg kommer hjem fra jobb. Fikk dog gjort litt siden jeg ikke fikk sove. Fikk endelig byttet ut DVD brenneren i Nina sin maskin. Jeg kjøpte brenneren den 28. august, men det var først nå Nina er lenge nok borte fra maskinen til at jeg faktisk kunne slå den av, skru den opp og bytte brenner. Ble en liten skuffelse når jeg skulle teste den nye raske brenneren da, brenneren er en 16x brenner, men platen takler bare 4x, så det ble den samme kjedelige trege brenningen som før. Men den feilbrente heldigvis ikke denne gangen. Og grunnen til at Nina er borte fra maskinen sin? Hun er å besøker familien sin i Lillehammer. En liten oppdatering på macen også, den har endelig fått status som "shipped", så det betyr vel at den straks blir sendt :P

Følg med på Twitter for oppdateringer på nye posteringer.