Sakarias NettJournal

Nytt design, nytt domene

Nå har jeg endelig satt mitt nye, egen lagde design i drift. Meningen var å sette det i drift den dagen jeg fikk meg en Macintosh, siden websiden er inspirert av bakgrunnen i MacOS X 10.4 Tiger. Men jeg klarte ikke å vente så lenge. Begynner å nærme seg at jeg bestiller iBook nå, mangler litt penger så er alt i boks. Jeg har også i forbindelse av bytting av theme kjøpt meg enda et domene, denne gangen kjøpte jeg sakarias.net og flyttet websiden min over til LiLUG boksen, da denne har bevist seg meget stabil. Jeg flyttet jo i utgangspunktet vekk fra LiLUG sin server pga. utrolig ustabil linje der den forrige serveren sto. Men jeg kommer til å beholde webhostingen min hos surftown, et sted å ha mail server. Jeg har også integrert last.fm i designet mitt, men jeg har ikke helt satt i gang å bruke systemet enda. Mest pga. jeg ikke har kopiert over noe musikk til laptopen min da jeg snart skal bytte den ut uansett, mindre å ta backup av. Har også satt opp min xbox til å bruke last.fm de gangene jeg spiller av musikk via den.

Følg med på Twitter for oppdateringer på nye posteringer.