Sakarias NettJournal

Home at last

Lørdag kom min elskede hjem igjen. Men en alt for full koffert med klær som skal inn i et skap som snart sprekker pga det er alt for mye i det fra før. Og 1 sko par som skal på en sko hylle som også er for full. Så full at mine sko står på gulvet vedsiden av. I kofferten var det også litt alkohyler til en koselig aften, 1 liter med Smirnoff og 1 liter med Baileys. I kofferten var det faktisk en gave til meg også. Orginale filmstriper fra "Matrix Revolutions". Utrolig koselig gave. Litt synd at det ikke var i fra den første filmen, siden det er min favoritt. Men tanken er iallefall god. Rammen med stripene i skal opp på veggen vis a vis "The Hitchhikers Guide to the Galaxy" plakaten til Nina. I dag skal vi en liten tur på Ikea og kjøpe noen oppbevarings bokser. Det er iallfall tanken, men jeg regner med at vi kommer hjem igjen med mye rart som vi igrunn ikke har behov for.

Følg med på Twitter for oppdateringer på nye posteringer.