Sakarias NettJournal

Another year has gone by

Vel i helgen (23.07) ble jeg 1 år eldre. Nå er jeg hele 27 år gammel gitt. Nærmer meg med stormskritt store stygge 30 :P Dagen "feiret" jeg sammen med min bedre halvdel, Nina hjemme hos min mor og søsken på Kvisler. Ikke store festen, men det er sånn jeg liker det. Kaka var god, endelig så fikk jeg marsipan kake med nøtter. Av min elskede fikk jeg første sesong av "MillenniuM", en TV-serie som gikk på TVnorge tror jeg. Den er laget av "Chris Carter", samme mannen som har laget "The X-Files". Jeg har ønsket meg denne serien lenge, og har holdt på å kjøpe den noen ganger selv, når Nina har flytt på sin samling av X-Files sesonger. Nina likte ikke helt serien, så jeg får vel se den når hun reiser på ferie på fredag.

Følg med på Twitter for oppdateringer på nye posteringer.