Sakarias NettJournal

Movie day

I går satt jeg på jobb og tittet på Filmweb og fant ut at jeg i grunn hadde lyst til å se på "Batman Begins". Så jeg bestillte 2 billetter, en til meg og en til Nina på Eldorado kino. For første gang i historien klarte vi å komme forseint til filmen, ca 5 minutter. Trodde egentlig ikke at det kom til å gjøre noe, siden sist gang vi var på kino, så startet reklamen og filmen ca 6 minutter forseint. Men denne gangen var vist alt i rute. Så jeg vet ikke helt hvordan filmen startet. Filmen likte jeg sånn passe. Batman er Batman. Men slåss scene kunne ha vært litt bedre. Kameraføringene var "blury" og folkene var kledd i sort i en svart natt. Altså, man så i grunn ikke så mye. Hva "Katie Holmes" sin rolle var god for vet jeg ikke. Det virket som hun bare hadde fått "et pent ansikt rolle". Nina hadde sett i avisen at det var førpremiere på "The Hitchhikers Guide to the Galaxy". Og siden Nina er en stor fan han Douglas Adams sin humor, så hadde hun utrolig lyst til å se filmen. Og helst før hun skal på The Hitchhikers Guide To The Galaxy Exhibition i London. Etter at vi var ferdige med å se på Batman Begins, så tok vi bussen hjem og besøkte Filmweb igjen for å se om det var noen ledige billetter. Da ville selvsagt ikke siden fungere. "Server to busy" var feilmeldingen. Da var det fram med mobilen og ringe dyrt til 3 kroner og noen å 60 øre minuttet og en hel teit telefonsvarer system for å bestille to billetter. Vi fikk tilslutt tak i 2 billetter. Da var det bare 28 billetter igjen. Etter at billettene var bestilt så reiste vi ned til byen igjen, for å hente billettene på Saga kino. Jo før de hentes, jo bedre plass får dem. Og når jeg i etter tid så hvordan kino salen var lagt opp, så var jeg veldig glad for at vi hentet billettene såpass tidlig. Men vi hadde da 2 timer igjen til filmen begynte. Vi brukte denne tiden til å spise et bedre gourmet måltid på Burger King og vandring langs Aker brygge. Måtte en liten tur opp om Apple Center også, for litt vindushopping. Vet ikke helt hva jeg skal si om filmen, jeg likte den, jeg syntes den var moro. Alle rundt meg lo, jeg lo ikke. Sitter igjen med en blandet følelse av jeg både likte den og ikke likte den. Jeg tror jeg må se filmen noen ganger til før jeg kan si hva jeg egentlig mener om filmen. Men jeg anbefaler alle å se filmen. Den er bra, tror jeg :P Til slutt så tok vi en drosje hjem, rundt regnet så brukte vi vel 600 kroner.

Følg med på Twitter for oppdateringer på nye posteringer.