Sakarias NettJournal

Mer minne

Curcial

Som noen av dere kanskje har fått med dere, så har jeg planer om å kjøpe meg en Apple iBook veldig snart. I forbindelse med dette så har jeg bestillt meg en 1 GB minne brikke til iBook fra Komplett. Nå kan det vel virke litt dumt å kjøpe seg en minne brikke før man i det hele tatt har bestillt/kjøpt seg iBook. Det som er så fint er laptopen som jeg har i dag også bruker den samme type brikke, så jeg har derfor tenkt til å bruke den frem til min iBook ankommer. Update (04.07.05): Enda jeg bestillte brikken på fredag før klokken 14:00, så har altså ikke pakken blitt sendt enda :(

Informasjon om sendingen er registrert, men sendingen er ikke innlevert til Posten
Update (05.07.05): Fikk SMS fra Posten nå klokken 10:12 om at pakken har ankommet Bjølsen Postkontor.

Følg med på Twitter for oppdateringer på nye posteringer.