Sakarias NettJournal

Apollo 13

Var en tur i byen i går pga Nina trengte hårfarge og noen andre jente greier som man kjøper på Glitter. Og siden vi først var i byen så stakk vi som vanlig innom Platekompaniet for å se om det har kommet noe nytt og billig. Jeg fant ut at "Apollo 13" var filmen jeg hadde lyst til å se. Den er ikke spesiellt ny, men det kostet 99,50 som er grei pris for en special edition, pent pappcover og dobbelt disk. Og etter det jeg forsto så har ikke Nina sett filmen, og jeg har igrunn aldri fått med meg starten de gangene filmen har gått på TV. Nina fant seg en film som heter "Saw", det er i følge Nina en ekkel thriller i samme gate som "Seven". Nå kan ikke jeg huske at Seven var ekkel, men tipper at Saw er det. Altså en film jeg sikkert ikke kommer til å se. Jeg er meget selektiv når det gjelder skumle filmer, jeg ble skremt engang da jeg var meget yngre og har siden ikke likte sånne filmer. Jeg er vel en stor baby på 26 år.

Følg med på Twitter for oppdateringer på nye posteringer.