Sakarias NettJournal

Merkelige tegn

Jeg har nå tenkt til å prøve å kjøre websiden min i UTF-8 standarden, alt som har blitt skrevet før er i ISO-8859-1. Derfor vil da de fine norske bokstavene bli rimelig merkelige. Jeg har også i denne forbindelse oppgradert Wordpress til versjon 1.5.1. Jeg har også tatt å byttet theme, det nye heter Connections og er laget av Patricia Muller. Jeg har selvsagt modifisert themet litt, blant annet så har jeg gjort om til norsk dato setting og lagt til kalenderen osv. Det mangler fremdeles ting som må fikses på, men det kommer. Update: Jeg har gjort om på de innleggene som vises på forsiden, men kommentarer og slikt er fremdeles merkelige. Det finnes sikkert en måte å renske databasen på, men akkurat nå har jeg ikke anelse på hvordan det gjøres. Hvis noen har et hint eller tre, sleng igjen en kommentar.

Følg med på Twitter for oppdateringer på nye posteringer.