Sakarias NettJournal

17. mai er vi så glad

Vel da har vi feiret nasjonal dagen vår, igjen. Skjer vært år dette gitt. Har for første gang opplevd 17. mai i Oslo. Jeg tror jeg har fått sett nok bakhuer for 1 år. Det var utrolig mye folk ute i gatene. Nina og jeg hadde tenkt oss opp til slottet, men innen vi kom til stortinget så fant vi ut at 1. det var mye folk å komme seg forbi, 2. pen sko og brostein er ikke spesiellt behagelig sies det. Vi droppet russetoget på grunn av at været begynte å bli dårlig og magene rumlet. Så vi tok bussen hjem igjen rundt tre, da hadde vi vært i sentrum i fire timer, så jeg hadde iallefall fått nok. Hjemme ventet spekeskinke med tilbehør og daim mouse på oss. Som jeg hadde ordnet før vi reiste ned til byen. Siden 17. mai igrunn ikke byr på noe artig på TVen, så tok Nina og jeg å leide 2 filmer. "Mockingbird Dont Sing" (Wild Child på norsk, forstår ikke hvorfor dem oversetter engelsk tittel til ny engelsk tittel)og "The Statement" hadde spennende nok cover til at vi leide dem. Men vi rakk bare å se Wild Child. Wild Child var en "spennende" film som skildret livet til ei jente som hadde sittet innelåst på rommet sitt av sin familie uten noen annen kontakt med mennesker enn å bli matet siden hun var 1 til hun var 14 år gammel. Filmen starter igrunn med at hun blir reddet og hvordan livet arter seg når hun skal møte verden. Filmen er verd å se.

Følg med på Twitter for oppdateringer på nye posteringer.