Sakarias NettJournal

Cellular

Til middag i går ble filmen Cellular valgt. Filmen var grei, problemet var at jeg satt å sa hva som kom til å skje, enda jeg aldri har sett filmen før. Så den var skikkelig forutsigbar. En enkel og grei underholdnings film. Uten så veldig dyp handling sånn bortsett fra at Nokia får masse reklame for sine telefoner i denne filmen. Før på dagen var vi også en tur i byen, en liten tur innom Clas Ohlson for å kjøpe stifter og luft på boks. Luft på boks var faktisk dyrt. Så skulle Nina bare innom å se litt på klær. Men det ble vist til at det var jeg som kjøpte klær. 4 nye t-skjorter og en ny joggejakke ting. Også var vi innom og leverte bøker på Deichmanske Bibliotek, pluss at jeg lånte meg Deception Point av Dan Brown.

Følg med på Twitter for oppdateringer på nye posteringer.