Sakarias NettJournal

Opera 8 har nådd 1 million

De fleste av dere har vel fått med seg at hvis Opera 8 ble lastet ned 1 million ganger løpet at de første 4 dagene etter lanseringen så skulle sjefen for Opera, Jon Stephenson von Tetzchner svømme til USA. Nå har Opera 8 blitt lastet ned over 1 millioner ganger og Jon må nok kjøpe seg en svømmebukse. Jon har i denne forbindelsen kommet med følgende uttalelse:

I want to thank each and every one of the one million plus people who have downloaded Opera 8 over the last days. I am proud to say that this is the most successful browser launch in the ten-year history of Opera. I have received numerous requests over the weekend on whether or not I am going to swim to the USA should we reach one million downloads. Although I blatantly admit that my promise was based more on joy and enthusiasm than my swimming abilities and physical health, I will do my very best to keep it.

Følg med på Twitter for oppdateringer på nye posteringer.