Sakarias NettJournal

LOTR

Som erstatning for at jeg ikke kjøpte meg en iMac i helgen, så kjøpte jeg The Lord Of The Rings Special Extended DVD Edition. Skulle egentlig kjøpe Burnout 3 til Xbox, men fant ingen som hadde det. Var innom 2 Free Record Shop butikker og EB games har jeg sett hos før helgen. Så nå har jeg endelig alle tre LOTR filmene. Tenkte å ta en LOTR maraton til helgen, og se hvor mye jeg orker å se i strekk. Og det er masse dokumentar i pakken. Så jeg kommer til å være opptatt lenge framover. Nina kjøpte seg The X-Files Sesong 1. Hun er straks ferdig med å se Sex and the City serien, alle sesongene. Så det var påtide å få kjøpt inn en ny serie. Problemet er at det er så få butikker som selger serier på DVD. Play har mange, men de er desverre over 200 kr grensen. Så da blir det veldig dyrt. Er det noen som har tips om hvor man får kjøpt serier, helst sone 2 (DVD spilleren min tar begge, men ikke Nina sin)? Ellers så ble det kastet ut noen hus okupanter et stykke ovenfor der jeg bor i dag.

Følg med på Twitter for oppdateringer på nye posteringer.