Sakarias NettJournal

ADSL og The Gathering

Weee, i dag kom hentelappen på XDSL modemet fra Telenor. Får hentet det på mandag håper jeg, snart blir det "breiband" her i ødemarken også. Skal bli fint å bli kvitt 56K modemet.

Da trenger jeg bare å bestille 1 stk tråløst accsess point med router og 2-3 tråløse pci kort til heimen her. Har i dag gått rundt med PDAen min og sjekket om den tråløse routeren jeg har dekker hele huset, er bare et rom jeg får dårlig dekning på og det er jo selvfølgelig der jeg har mine maskiner :( Men tror nok jeg finner en lønsing på det når ting skal settes opp. Bare jeg slipper å trekke kabler, så er jeg fornøyd.

Man står også som nummer 530 i kø for å få billett til The Gathering 2005, regner med å få billett.

Følg med på Twitter for oppdateringer på nye posteringer.