Sakarias NettJournal

PDA erfaring

Vel, jeg har nå hatt PDAen en stund og har fått en god følelse av hvordan den fungerer. Jeg er så lang veldig fornøyd med enheten, den har hengt seg noen få ganger, men det er nok programmene jeg har brukt sin feil og ikke PDAen. Jeg tok i dag min første hard reset for å få fjernet alt jeg har installert og for å kun få installert det jeg bruker.

Programmer jeg bruker er:

TotalRemote (Universal fjernkontroll, meget kjekt når bror bytter over til tegneserier).

Remote Amp (Fjernkontroll til WinAmp og iTunes, bruker wlan for kommunikasjon, må finne meg noe lignede for XMMS også).

Spb Pocket Plus (Program som forbedrer OS'et litt).

Sprite Backup (Sikkerhetskopiering program som tar sikkerhetskopi over nettverket, eller til SD kortet eller via cradlen).

VncViewer (Fjernadministrerings program, ser desktopen min fra PDAen).

PocketPutty (SSH klient for Pocket PC)

Følg med på Twitter for oppdateringer på nye posteringer.