Sakarias NettJournal

Xbox

Jeg har nå bestillt meg en Xbox fra Komplett. I en alder av 26 år så kjøper jeg meg min første spillkonsoll. Jeg som normalt ikke er så utrolig glad i å spille spill. Valget falt på en pakke med 2 kontrollere og 2 måneder prøvetid på Live! Jeg valgte pakken med 2 kontrollere pga den var igrunn bare 200 kr dyrere enn den vanlige pakken, og en ekstra kontroller kostet nesten 400 kr. Har enda ikke bredbånd her i ødemarken, men Telenor har lovet at det skal være på plass innen 16.12.2004. Så vi får se om Telenor holder det dem har lovet.

Av en eller merkelig grunn så må man vist ha den dvd fjernkontroll pakken for å få lov til å bruke Xboxen sin dvd-rom som dvd spiller, noe jeg synes er litt rart, siden enheten har jo en dvd-rom. Kanskje det er med noe spesiellt i pakken. Men hvis jeg ikke tar helt feil så er det nok det at dem skal tjene litt mer penger.

Komplett hadde ikke Need For Speed Undergrund 2Need For Speed Undergrund 2 (NFS:U2) på lager, så jeg bestillte det fra FreeRecordShop samtidig som jeg bestillte julegave til dama. Jeg håper iallefall at jeg klarte å bestille riktig spill, dem hadde to stk NFS:U, men ingen av dem hadde tittel med 2 i seg, ene kostet 300 mens den andre kostet 600, så jeg vil anta at den til 600 er NFS:U2. For når jeg trykket på NFS:U2 på Topp 5 solgte Xbox tittler så havnet jeg på den til 600.

Følg med på Twitter for oppdateringer på nye posteringer.