Sakarias NettJournal

PDA ankommet

Endelig så har Dell Axim 30 High kommet i hus. Alt jeg har fått gjort er å pakke den ut av eskene, lese manualen om lading av batteriet og satt den til lading, der skal den stå i 8 timer får jeg kan bruke den. Veldig lang tid synes jeg. Samme tid som en mobil telefon, men lang tid for en som vil utforske det man har fått.

Da er det igrunn bare sitte å utforske manualene, den ene er faktisk utrolig tykk, og utforske CDen som er med. Det skal vist være med en god del trial software, blant annet Total Remote, program for å bruke PDA'n som en fjernkontroll, det gleder jeg meg til å teste. Har brukt OmniRemote på Palm før, men det fungerte igrunn når den selv ville det. Da var det faktisk enklere å bare bruke fjernkontrollen syntes jeg. Men etter det jeg har lest om Total Remote så virker den mye bedre enn OmniRemote. Men vi får se.

Følg med på Twitter for oppdateringer på nye posteringer.