Sakarias NettJournal

Nytt blogging system

Vel, jeg hadde laget mitt eget blogging system, men etter at jeg så en kammerat sin side som bruker wordpress så følte jeg igrunn at det var mye bedre enn det jeg har laget selv, så jeg har nå byttet jeg også.

Det tok litt tid å få designet mitt til å fungere perfekt med wordpress, men det ser nå ut som at alt skal fungere som det skal. Bortsett fra at filer jeg skriver selv blir kodet som iso-8891 og systemet bruker UTF-8, derfor blir æ, ø og å bokstavene vi normenn bruker litt fucked. Jobber med saken med å få rettet opp ting til UTF-8.

Designet har også forandret seg litt, blant annet at ting som har blitt skrevet sammen dagen havner under samme dato, noe jeg liker veldig godt, men orket ikke å lage det sist gang. Også har det kommet litt flere funksjoner på siden, liker veldig godt kalenderen og arkivet. Alt er deler av wordpress.

Eneste jeg savner så langt er statistikk over besøkende. Men det er sikkert en plugin for det som jeg ikke har funnet enda, har ikke tittet så veldig mye etter det enda heller.

Jeg har faktisk funnet en bug i wordpress, i opplastings delen av administrasjon systemet så mangler det en $ i en if setning, på linje 177 mener jeg å huske, husker dog ikke hvilken fil det var igjen desverre, men det kan jeg fort finne ut av hvis det er noen som er intresserte.

Følg med på Twitter for oppdateringer på nye posteringer.