Sakarias NettJournal

Suspend og hibernate

Vel, jeg prøver å få Ubuntu distroen min til å forstå at når jeg lukker lokket på laptopen så skal maskinen suspende til ram og når jeg trykker på powerknappen så skal den suspende til disk. Bare for å finne ut hva jeg egnetlig vil ha av de to funksjonene. Men jeg får ingen av dem til å fungere. Suspender jeg til RAM kommer aldri maskinen helt opp igjen, får bare en svart skjerm og der står den, må ta ut både batteri og strøm for at den skal slå seg av. Suspender jeg til disk så lagrer den info til swap partisjonen og alt ser bra ut helt til jeg prøver å boote, da får jeg kernel panic. Jeg har en mistanke om at det har noe med USB modulene mine å gjøre, men er ikke helt sikker. Jeg må forske mer på dette en dag, men nå er jeg ikke så veldig opplagt til å gjøre det mer. Litt små irritert.

Følg med på Twitter for oppdateringer på nye posteringer.