Sakarias NettJournal

PDA på tur

Nå har jeg endelig fått bestillt meg en Dell Axim X30 High. Innen 7-10 dager skal jeg vist ha den i følge mailen til Dell. Tror ikke helt på akkurat den delen, har lest en god del forums i det siste og veldig mange klager over at Dell er trege på å levere.

Men men, jeg gleder meg iallefall som en unge til å leke meg med noe nytt.

Det er desverre en Pocket PC (Microsoft) basert PDA jeg ente opp med å valge det istedet for en Palm mest pga at Pocket PCene har WLAN innebygget, uten behov for å kjøpe ekstra kort som det Palm ikke har drivere for engang enda. Så siden jeg liker å ha det tråløst, så ble det en PocketPC.

Edit: Jeg får ikke sjekket ordre statusen min med kundenummer og ordrenummer som står i mailen fra Dell.

Følg med på Twitter for oppdateringer på nye posteringer.